Welkom 

Sinds 1995 tijdens mijn laatste jaar van mijn studie optometrie aan de Hogeschool Utrecht heb ik een passie ontwikkeld voor het onderzoeken en beoordelen van oogklachten. Mijn specialisme is vooral het voorste oogsegment en de traanfilm. Specifiek droge ogen en droge ogenklachten onderzoek en behandel ik veel.
Droge ogen kunnen door vele oorzaken veroorzaakt worden zoals door contactlensgebruik CLIDE ( contactlens induced dry eye), na laserchirurgie, door een auto immuunziekte of door een overevoeligheid of allergie. 
Mijn idee over behandelen van droge ogen is vooral de oorzaak te kunnen ontdekken en vanuit deze gedachte de klachten te behandelen. Belangrijk is dat de meeste droge ogen klachten niet helemaal verdwijnen maar dat  de droge ogen klachten beheersbaar gemaakt kunnen worden. daarmee bedoel ik dat af en toe een slechte dag tussen de goede dagen kunnen ontstaan terwijl bij droge ogen de meeste mensen maar af en toe een goede dag hebben tussen alle slechte dagen. 

Sinds 1997 ben ik verbonden aan de Hogeschool Utrecht als Hogeschooldocent en heb verschillende functies daar bekleed, zoals eindverantwoordelijke voor het cotnactlens onderwijs,  hoofd van de klinische optometrie afdeling, Voorzitter van de curriculum commissie en coordinator internationalisering. 

In 2000 heb ik mijn advies en educatie bureau opgericht en heb vele lezingen en presentaties geven in binnen en buitenland. De laatste jaren ook veelvuldig column gaan schrijven. Deze colums kunt u nalezen, via deze link. 

2000 was een vrij druk jaar in dit jaar heb ik mijn diploma advantagde oculair disease and therapeutics aan de University Waterloo behaald, mijn Fellowship aan de American association of Optometry en mijn eerste graad onderwijsbevoegdheid. 

2004 was mijn start voor mijn master degree aan de City University in London. Dit MSc diploma in ocular science heb ik behaald in 2009.  Per januari 2012 start ik met mijn promotie onderzoek met als onderwerp droge ogen in Nederland. 

Limaatschappen: OVN, ANVC, TFOS, AAO, EAOO